За по-малко от денонощие полицията в Монтана разкри и залови

...
За по-малко от денонощие полицията в Монтана разкри и залови
Коментари Харесай

Арестуваха апашите, нападнали баба Еленка за 5 лв.

За по-малко от денонощие полицията в Монтана разкри и залови обирджиите, които нападнаха стара жена в дома й и със смъртни закани й лишиха 5 лв. и домашния телефон.

Единият от апашите е родственик на жертвата, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Нападението стана в нощта на неделя против понеделник, когато апашите разрушили вратата на къщата на 75-годишната Елка В. в село Драганица, нахвърлили се върху нея със закани и поискали да им даде всичките си пари.

Старицата на вятъра обяснявала, че няма пари, хайдуците я заплашвали с пердах и гибел, ровели из стаята, само че откакто не разкрили нищо взели последните 5,20 лв. от портмонето на пенсионерката и телефона й и изчезнали.

Чак на сутринта уплашената жена подала сигнал за грабежа и полицията почнала търсене. За часове криминалистите стигнали до нападателите – Кристиян М. /20 г./ и Стефан Н./23 г./.от село Бързия и Ален В. /28 г./ от Берковица.

И тримата са престъпно проявени, а един от тях е внук на бабата.

Най-вероятно апашите са считали, че старицата има повече пари и са пристигнали измежду нощ в селото с автомобил, с цел да я оберат, разясниха криминалисти. Престъпниците са създали цялостни признания и са арестувани за 24 часа в ареста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР