За по-малко от 4 секунди хотел „Астория“ е вече в

...
За по-малко от 4 секунди хотел „Астория“ е вече в
Коментари Харесай

Мощен взрив срина до основи легендарен хотел в Златните

За по-малко от 4 секунди хотел „ Астория “ е към този момент в историята. На негово място ще бъде построен нов, доста по-модерен хотел. Десетки минаващи хора записаха на видео гърмежа и рухването на една от емблемите на Златни пясъци.

За курорта планът има положителен ъгъл – остаряла постройка ще бъде сменена от нов комплекс, по разпоредбите на интернационалните стандарти. Построеният преди 55 години хотел “Астория”, до момента знак на соца, ще порасне в пъти, ще качи звезди и ще носи непознат бранд. Проектът е на една от най-големите строителни компании – “Хидрострой” на Велико Желев, който в партньорство с варненския предприемач Милен Райков го е купил още преди седем години, само че неотдавна двамата са придобили и прилежащия терен.

Планът в резюме: цялостен ремонт на досегашната постройка, порастването й с пристройка и прибавянето на нов хотел в комплекса, който ще носи марката RIU.

Историята на “Астория” е цялостна с имената на старите и нови мощни на деня бизнесмени: стартира с приватизация от братя Джанкови и минава през договорка със мощния при Иван Костов Славчо Христов.



Източник: novavarna.net
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР