За певицата Шер Коледа тази година идва още през октомври.

...
За певицата Шер Коледа тази година идва още през октомври.
Коментари Харесай

За Шер Коледа дойде през октомври

За певицата Шер Коледа тази година идва още през октомври. Изпълнителката пуска на 20 октомври новата си продукция, наречена " Christmas ". 

Това е 27-ият студиен албум на Шер и първият, отдаден на празник. Тя споделя пред списание " Пийпъл ", че едвам в този момент, цели шест десетилетия след началото на кариерата си, записва коледни части. Продукцията е компилация от празнични класики и истински песни, като в осъществяванията се включват редица сътрудници на Шер, измежду които Стиви Уондър, Синди Лопър, Майкъл Бубле. В албума са включени интерпретациите на певицата на известните " Santa Baby ", " Run Rudolph Run " и " Please Come Home For Christmas ". Пилотното парче " DJ Play A Christmas Song " обаче е напълно ново и излезе при започване на месеца.

Шер " е направила не просто коледен албум, а необикновен коледен албум, който ще се конкурира и ще се подреди до великите за този празник албуми на всички времена ", съобщи пред " Билборд " Том Корсън, основен действен шеф на " Уорнър рекърдс ". Певицата почнала да му показва песните още през лятото, а Корсън почувствал " неспокойствие и радост…, че Коледа идва шест месеца по-рано ".

Сред напълно новите части в продукцията " Christmas " е и " Drop Top Sleigh Ride ". Това е изключително специфичен сингъл за певицата, защото работи по него дружно с новия си другар - музикалният продуцент Александър Едуардс. Двамата са дружно от към година, макар че възрастовата им разлика е четири десетилетия. Шер е на 77 години, а Едуардс - на 37. 

Връзката им провокира огромен медиен интерес. Певицата не е сюрпризирана от това - въпреки всичко е в светлините на прожекторите повече от половин век. Шер обаче признава, че поради Едуардс е нарушила свое персонално предписание - да не излиза с толкоз млади мъже. " Бях споделила на всичките си другари: " Твърде остарели сме, с цел да излизаме с в действителност по-млади мъже… Направих обаче тъкмо това, което споделих, че няма да върша! ", споделя изпълнителката пред " Пийпъл ". 

Шер не спазила правилата си поради Александър Едуардс, " тъй като той просто е толкоз специфичен ". Първата им среща била " към 15 минути " преди година на събитие от Седмицата на модата в Париж, а общ другар дал телефонния ѝ номер на музикалния продуцент. " Беше в действителност шокиращо, тъй като хората не дават просто по този начин моя номер ", споделя певицата. 

Шер и Александър Едуардс не са единствено сътрудници в живота, само че и в работата. " Позволих му да направи " Drop Top Sleigh ". Трудно е да се работи с някой, в когато си влюбен…Но аз имах религия, а и  бях толкоз разчувствана ". Според изпълнителката Едуардс е " страховит продуцент ". 

Музикалната звезда, която е родена с името Шерилин Саркисян, не се интересува от медийния интерес и клюките по адрес на новата ѝ връзка. " Ако си намерил благополучие, не можеш да мислиш какъв брой дълго то ще продължи ", споделя тя пред " Пийпъл ". " Трябва да мислиш за това по какъв начин се чувстваш и да живееш сега ". 

По време на дългогодишната си кариера Шер продава над 100 милиона копия на свои записи като солов реализатор и още 40 милиона като част от дуета си със Сони Боно. Това я трансформира в един от най-продаваните музикални реализатори на всички времена. През десетилетията си в шоубизнеса Шер е спечелила редица оценки, измежду които " Еми ", " Грами " и " Оскар ", както и самопризнание за въздействието си върху поп културата.

Освен с младия си другар, неотдавна Шер прикова медийното внимание и поради обвинявания, че е провела отвличането от хотелска стая в Ню Йорк на единия си наследник - Илайджа Блу Олман, който е на 47 години. Тя изрично отхвърли сходни изказвания, заявявайки, че " този слух не е истина ", само че без повече пояснения за случая от ноември 2022 година Обвиненията бяха отправени от брачната половинка на Илайджа в хода на бракоразводното им дело, което е в ход. 

На 77 години Шер е цялостна с сила и подготвена за нови провокации. " Просто не мога да допускам, че по някое време ще стана на 80 години, по-рано, в сравнение с ми се желае ", съобщи суперзвездата в предаването " Добро утро, Англия ". " И към момента ще нося дънките си, към момента ще съм с дълга коса и към момента ще върша същите неща, които постоянно съм правила ". За нея дънките и дългата коса са знаци на младостта, от които няма да се откаже, " тъй като към момента се усещам толкоз млада, колкото постоянно ".

Шер не крие, че положителната си форма дължи на специфичен хранителен режим и спорт. Сладоледът пък ѝ помагал да бъде щастлива. Певицата даже влага в компания за произвеждане на сладолед " Шерлато ", предлага необикновени усети за ледената наслада, измежду които на авокадо, хрупкави крутони. 

Последните месеци на тази година са много натоварени за Шер, която с изключение на " Christmas " възнамерява да преиздаде в първокласен вид и продукцията си " Believe ", от чиято първо излизане на пазара се навършват 25 години. Изпълнителката съобщи пред " Пийпъл ", че незабавно след коледния албум стартира да работи и по нов. " Имам да запиша незабавно още един ", съобщи музикалната звезда, представена от Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР