За певеца Панайот Панайотов близките срещи от третия вид са

...
За певеца Панайот Панайотов близките срещи от третия вид са
Коментари Харесай

Панайот Панайотов: Пак видях НЛО

За артиста Панайот Панайотов околните срещи от третия тип са всекидневие. Големият български реализатор нееднократно е виждал НЛО, а неотдавна още веднъж е имал среща с извънземни, научи HotArena.

Срещите му с представители на непознатите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. Населеното място от години е обгърнато с тайнственост.

Според една от легендите военните били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги зомбирало срещу волята им.

„ Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо обикновено за селото. Ето в този момент отново неотдавна видях.
Обикновено чиниите седят неподвижно в една точка, внезапно изхвърчат и изчезват.

Случвало се е и къщата ни да бъде осветявана като прожектор. Но мен не ме е боязън от НЛО.
Един популярен немски публицист е споделил: Там, където има смях, няма боязън от дявола ” смее се момчето, което приказва с морето.

Само преди дни обичаният реализатор навърши 68 години, само че изобщо не се усеща остарял или изтощен. Той е на гребена на вълната, готви се за концерт в Гърция за 24 май, а също по този начин и да поздрави сънародниците ни в Солун, написа " България през днешния ден ".

„ В огледалото виждам едно възмъжало момче и си казвам–Панчо, не се опасявай, самоуверено напред! Аз не се усещам приключен като човек, нито пък новак, по-скоро съм някъде по средата. Все още желая да изучавам, желая да си овладея гласа изцяло, тъй като това за мен е значимо... Винаги има какво още повече да се желае. ”, споделя още Панайот Панайотов.

Колкото до най-интересните случки от живота му, артистът не може да не помни една жена, която го считала за собствен наследник.

Беше от някакво село петричко село. Версията й бе, че имала 4-месечен наследник Панайот, който обаче не стана ясно по какъв начин и за какво е изгубила. Видяла ме по малкия екран и решила–това е моят наследник ” , спомня си Панчо.

С дамата при него отишли и роднините й, които му разказали, че детето имало белег на задната част на бедрото. Певецът потвърдил, че не е той, защото няма подобен белег, само че това не отказало дамата.

„ Години наред тя не се спря. Колкото пъти съм имал концерт в Петрич или някъде другаде в региона, тя идва, качва се на сцената, дава ми плик с круши, ябълки примерно и 10 лева вътре, целува ме пред всички и си отпътува.

Това е една радостна история, само че някак ми се е запечатала ”, споделя Панайотов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР