За пети път дефилето Вино и гурме, което вече спечели

...
За пети път дефилето Вино и гурме, което вече спечели
Коментари Харесай

Дефиле Вино и гурме в Стария Пловдив днес и утре

За пети път дефилето " Вино и гурме ", което към този момент завоюва своите фенове, прибавя нови чувства в разходките из Стария Пловдив. Туристическото предложение е годно единствено за през днешния ден и на следващия ден и включва лимитирана серия City Card, посредством която могат да се осъществят осем безвъзмездни дегустации на вино в другите къщи. Включени са и безвъзмезден вход за 10 музея и галерии, бонуси и отстъпки до 20% в обекти из целия град, мобилно приложение и навигатор, както и карта на града.
Дегустациите стартират в 11 часа в през днешния ден (11.05.19 г.) и не престават до 18 часа на следващия ден. За посетителите ще има и дарове, а на откриването в 11 часа в днешния ден отбор " Елика " повежда гостите по калдъръма с бога музикална стратегия. С дефилето " Вино и гурме " се открива пролетният сезон на виното, а обиколката съчетава историята с културата на виното и храната.

Събитието се провежда по традиция от Съвета по туризъм - Пловдив, община Пловдив в интензивно съдействие с ОИ „ Старинен Пловдив ” и Университет по хранителни технологии - Пловдив, професионални гимназии и висшите образователни заведения, кетъринг-фирмите, и всички участници във винения бизнес, както и институциите свързани с културата и изкуството в града.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР