За пета поредна година високотехнологичната конференция Innowave Summit се провежда

...
За пета поредна година високотехнологичната конференция Innowave Summit се провежда
Коментари Харесай

Варна отново е домакин на високотехнологичната конференция Innowave Summit

За пета поредна година високотехнологичната конференция Innowave Summit се организира във Варна, научи Moreto.net. Организатор е Български Бизнес Форуми (ББФ), със съдействието на Община Варна. Конференцията събира представители на марки като Apple, Фейсбук, Гугъл, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com, както и фондове за рисков капитал от 3 континента.

Видеоприветствие към участниците бе получено от еврокомисар Мария Габриел. " Тази конференция дава убеденост на младежите, на нашите цифрови бизнесмени, че бъдещето на Иновативна Европа е в техните ръце. Вярвам, че и тази година събитието ще даде огромен запас от познания, които да ви създадат още по-конкурентноспособни. Варна има голям капацитет да продължи да се развива като център за нововъведения в България ", съобщи тя. В залата поздравления насочиха Димитър Василев, ръководител на ББФ, Пейчо Пейчев, зам.-кмет, Стоян Пасев, регионален шеф.

Новото тази година е, че в границите на Innowave Summit 2019 ще се организира и кръг от международната купа за стартъпи Startup World Cup 2019. Подобно издание се организира за първи път в България. Сред лекторите са Дрейтън Бърд, Шед Симов, Джина Лондон, Лукас Железни, Джоана Райли, Скот Коен и други. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР