За пета поредна година в Пловдив се проведе празник с

...
За пета поредна година в Пловдив се проведе празник с
Коментари Харесай

Шарени хвърчила оцветиха небето над Братската могила в Пловдив

За пета поредна година в Пловдив се организира празник с стартиране на хвърчила. Събитието се провежда от екипа на Консултативно-терапевтична самодейност " Хвърчило ", които обичайно при започване на май постоянно събират дребни и огромни край Братската могила.

Хвърчила бяха обезпечени за всички малчугани, пристигнали да се забавляват в съботния ден. Сред участниците беше и кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев, който също пусна хвърчило в небето. Децата бяха зарадвани и с доста вкусни изненади, а пикникът продължи с доста игри и надпревари сред дребни и огромни, които откровено се забавляваха в топлия съботен ден.

Шареният празник се трансформира в традиция в последните 5 години и събира от ден на ден хора край Братската могила в Пловдив. Екипът на Консултативно-терапевтична самодейност " Хвърчило " включва логопеди, психолози и специфични педагози, които работят с деца и техните фамилии, както и с възрастни, с езиково-говорни и когнитивни нарушавания, прочувствени и поведенчески проблеми.

Специалистите са безапелационни, че стартирането на хвърчило е съвършен метод за разформироване и форма на душевно упражнение от хилядолетия. Полетът му подтиква дребни и огромни към насърчаване на въображението и им оказва помощ да преодолеят всички вътрешни ограничавания, да мечтаят повече и да се усещат щастливи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР