За пета поредна година Банка ДСК тръгва на турне с

...
За пета поредна година Банка ДСК тръгва на турне с
Коментари Харесай

Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids Tour 2020

За пета поредна година Банка ДСК потегля на турне с National Geographic Kids Tour 2020. Инициативата започва от 16 август (тази неделя) във Варна, ще обхване общо 7 града в цялата страна и ще завърши на 26 септември в София.

Темата на турнето тази година е " Какъв искаш да станеш, когато пораснеш ". Организаторите още веднъж ще предложат доста занимания под формата на просветителни игри и занимания за посетителите на събитието. Целта е по атрактивен метод да се показват специалностите на детската публика.

Банка ДСК се включва в самодейност на National Geographic Kids с доста любопитни изненади, напълно в тематиката на събитието. Банката ще показва на децата многообразието от специалности, измежду които те могат да избират, когато пораснат. В специфична шатра всяко дете ще може да оцвети и да получи за спомен престилка с обичаната специалност - музикант, доктор, космонавт, състезател, банкер, служител на реда, преподавател и още доста други. От Банка ДСК са подготвили и още радостни и цветни занимания за малчуганите. С помощта на специфичното мини колело на специалностите децата ще могат " да видят " каква кариера ги чака след години. Предвидена е и лотария с награди - след всяко събитие ще има по един огромен печеливш, който ще бъде весел с чисто нов детски велосипед. Банката ще подари и три електрически скутер-тротинетки след огромния край на турнето.

Участието на Банка ДСК в National Geographic Kids Tour 2020 е част от корпоративната обществена политика на банката в поддръжка на ранното детско развиване. " Ние имаме вяра, че е значимо да подкрепяме първите стъпки на децата в света на огромните. Сигурни сме, че единствено по този начин те ще могат да вземат верните решения за своето бъдеще. Затова и Банка ДСК поддържа и взе участие в реализирането на редица просветителни начинания, които дават на практика познания на децата и младежите ", обявиха от финансовата институция във връзка старта на National Geographic Kids Tour 2020.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР