За период от три седмици жертвите са били държани в

...
За период от три седмици жертвите са били държани в
Коментари Харесай

Майка И Дъщеря Помогнаха На Инвалид, Бяха Пленени! Бити Са Жестоко, Карали Са Ги Да Ядат От Кофа!

За интервал от три седмици жертвите са били държани в обособени жилища, ситуирани на 7 благи разстояние, и неведнъж са били нападани с бейзболна бухалка. Хранили са ги от кофа с останки от храна, в това число сурови тестени произведения. Кели и семейство й карали двете дами всеки ден да мият и почистват, да сменят пелените на бебето и да хранят кучето.

Полицията е избавила двойката, откакто комшия чул виковете на Кейт Дагли за помощ. Двете жертви са вкарани в болница, страдащи от недохранване. Лекарите се опасяват, че няма да могат да ядат вярно храна. Майката има две фрактури на гърба, две счупени ребра и синини по лицето, а щерка й страда от тежки пострадвания по лицето, счупена гръдна кост и строшен пръст.

На двойката им е давана по една цигара всеки ден като „ заплата ”.

„ Трите седмици, в които бяхме държани разграничени, бяха най-лошото нещо в живота ни и в действителност имах вяра, че ще умра “, споделя майката.

Изпитанието за двете дами почнало сред януари и февруари 2016 година, откакто Кейт се сприятелила с по-възрастната от нея Джийн Кели.

Първоначално двете фамилии станали другари, а Кели и брачният партньор й Майкъл завели майката и дъщерята на отмора, с цел да им благодарят за помощта.



Ужасът обаче почнал, когато Кели погрешно заподозряла, че майката и дъщерята са откраднали от тях 50 паунда.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР