За период от 9 месеца Българската народна банка (БНБ) отпуска

...
За период от 9 месеца Българската народна банка (БНБ) отпуска
Коментари Харесай

БНБ обявява ежегодния си конкурс за стипендианти за 2020 г.

За интервал от 9 месеца Българската национална банка (БНБ) отпуска две стипендии в размер на 600 лева месечно за студенти постоянно образование, учащи се за придобиване на образователно-квалификационна степен „ магистър” и една стипендия в размер на 800 лева месечно за лица, учащи се за придобиване на просветителна и научна степен „ доктор”.

Документите на претендентите се подават в период до 9 декември 2019 г, оповестиха от пресцентъра на трезора. Подробна информация за условията към претендентите, нужните документи за кандидатстване и вероятните способи за тяхното подаване се намират на интернет страницата на Българска народна банка.

Ежегодните стипендии са учредени от Управителния съвет на Българска народна банка през 2004 година по случай 125-годишния празник на Българска народна банка. В състезанията за стипендианти на Българска народна банка (за интервала от основаването на стипендиантската стратегия през 2004 година досега) са кандидатствали общо 405 студенти и докторанти, а отпуснатите до момента стипендии са 34.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР