За пазара на луксозни леки автомобили и SUV модели тазгодишното

...
За пазара на луксозни леки автомобили и SUV модели тазгодишното
Коментари Харесай

2019 ще бъде годината на луксозните електромобили

За пазара на първокласни леки коли и SUV модели тазгодишното показване на Jaguar I-Pace бе единствено началото. От идната година Jaguar ще се изправи пред конкуренцията от марки като Audi, Mercedes-Benz, BMW и Porsche. Tesla също няма да стои настрани, написа CNN - компанията към момента е не показала своя по-малък кросоувър Model Y, само че се чака това да се случи през 2019 година.

Междувременно Audi ще усили бързо гамата си от електрически автомобили. E-Tron бе показана през септември и компанията към този момент събира депозити от по $1 000 за SUV модела.

Малко по-късно бе показан и E-Tron GT. Моделът ще има четири порти и състезателен темперамент, като продажбите стартира от 2020 година От 2019 година пък влиза в произвеждане по-спорното SUV E-Tron Sportback.

Mercedes също сподели първото си електрическо SUV тази година, като производството стартира 2019 година

Първата напълно електрическа кола на Porsche - Taycan - ще стартира да излиза от заводите в края на идната година. Моделът ще има 600 к.с. и ускоряване от 0 до 100 км/ч от едвам 3,5 секунди.

BMW също не стои настрани и към този момент демонстрира на всички своето електрическо SUV, което ще стартира да се продава през 2021 година MINI, дъщерна компания на немския бранд, ще покаже своя електрически автомобил доста по-рано. Засега няма доста информация за него, само че продажбите ще стартират от идната година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР