За първото си тържество Trooping the Colour“ като принцеса на

...
За първото си тържество Trooping the Colour“ като принцеса на
Коментари Харесай

Скритите послания зад тоалета на Кейт Мидълтън за „Trooping the Colour

За първото си празненство „ Trooping the Colour “ като принцеса на Уелс Кейт Мидълтън избра ослепителен външен тип, с който уважи по едно и също време брачна половинка си, свекърва си, страната си и полковничеството си.

На церемонията в събота кралската персона се открояваше в изумруденозелена рокля с палто на родения в Сингапур дизайнер Андрю Гн - нов дизайнер в дрешника ѝ.

Изборът изглеждаше като намек за премията „ Earthshot “ на принц Уилям, чиято годишна гала ще се организира в азиатската страна през ноември.

41-годишната Мидълтън добави облеклото се с подобаваща шапка, обеци със сапфири и диаманти, които преди този момент са принадлежали на принцеса Даяна, и златна брошка с трилистник на Cartier, украсена с един изумруд, която тя постоянно носи в Деня на Свети Патрик.

Брошката принадлежи на Ирландската армия и постоянно се дава назаем на кралските особи, свързани с полка, съгласно The Court Jeweller.

The many meanings behind Kate Middleton’s Trooping the Colour 2023 outfit
— Page Six (@PageSix)
Тъй като принцесата на Уелс наскоро наследи брачна половинка си на поста полковник на Ирландската армия, това беше изключително подобаващ избор за празника в събота.

Решението на принцесата да се облече в зелено от глава до пети също е знак за респект към полка, както и към родината ѝ. Зеленото е доминиращ колорит в знамето на Уелс, което изобразява червен змей на зелено-бяло поле.

Мидълтън не беше единственият член на семейството Уелс, който избра да се облече във байрак по време на церемонията " Trooping the Colour ".

Принц Джордж, на 9 години, и принц Луи, на 5 години, носеха червени вратовръзки, а дъщерята принцеса Шарлот, на 8 години, изглеждаше очарователно в бяла рокля с яка и алена панделка и кант.

Междувременно принц Уилям облече алената си военна униформа за случая, с което приключи поздрава на екипажа към Уелс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР