За първото шестмесечие на тази година кражбите в Сливенска област

...
За първото шестмесечие на тази година кражбите в Сливенска област
Коментари Харесай

За първото шестмесечие на тази година кражбите в Сливенска област са намалели с 11%


За първото шестмесечие на тази година кражбите в Сливенска област са намалели с 11% по отношение на същия интервал на 2017 година. Това заяви в изявление за предаването " Хоризонт за вас " основен контрольор Димитър Кисьов, шеф на Районното ръководство в Сливен:

" Делът на кражбите, осъществени в градската част е 64%, в селата е 24%, а във вилната зона – единствено 1%, отвън обитаеми места - 10%. Населените места на територията на регион Сливен са разграничени на два полицейски сектора – Полицейски сектор " Запад “ и Полицейски сектор " Петолъчката “. В полицейските сектори има патрулен автомобил, който е непрекъснато там. Селският регион ни е от 42 обитаеми места ".

Кисьов добави, че Сливенска област е една от най-спокойните в страната:

" Имайки поради данните от националната статистика по разкриваемост на закононарушения, ние сме на четвърто място, а по коефициент на активност на престъпността на 11-о място. Недокомплектът в районното е малко по-голям от това, което може да се желае. Няма по какъв начин да има служител на реда във всяко село. В момента две села се обслужват от един полицейски чиновник ".

Цялото изявление с основен контрольор Димитър Кисьов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР