За първите 5 месеца на тази година натрупаната загуба на

...
За първите 5 месеца на тази година натрупаната загуба на
Коментари Харесай

Павлова: За 5 месеца НДК е с 3 млн. лв. загуба

За първите 5 месеца на тази година насъбраната загуба на НДК беше над 3 млн. лева

Това сподели министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година Лиляна Павлова по време чуването ѝ на съвещанието на Комисията за НДК.

По думите ѝ вторият пакет с проблеми, който е идентифицирала в НДК, са били във връзка с самите публични поръчки.

В началото на съвещанието отсъствието на вицепремиера по европредседателството в служебния кабинет Деница Златева от Комисията за НДК породи претенции съвещанието да бъде прекъснато.

В началото на съвещанието ръководителят на комисията Дияна Йорданова заяви, че Златева я е уведомила, че няма да може да участва на съвещанието, тъй като е отвън страната и е декларирала подготвеност да спомага на Комисията и да бъде изслушана в интервала 26 – 27 юли 2017 година

Тома Биков от ГЕРБ разяснява, че е странна позицията на Деница Златева и прикани да се приключи съвещанието.

„ Бих помислил, че сме в някакво интензивно мероприятие “, разяснява Биков.

Заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев помоли да не се вършат такива внушения.

Лиляна Павлова изясни, че в комерсиалното сдружение има последна наклонност на загуби. Тя уточни, че е изискала настоящия бизнес проект, капиталовия проект, оздравителния проект на сдружението и разпоредбите на работата на Съвета на шефовете.

Велислава Кръстева от Движение за права и свободи помоли да се направи нужното да се откри дали членовете на тази комисия са в положение да работят обективно и обикновено. Според нея би трябвало да се абстрахират от това да вършат внушения. Тя помоли ръководителя, в случай че това не се случи да се анулира съвещанието, тъй като не би желала да бъде участник в риалити шоу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР