За първи път Варна ще бъде домакин на Международен панаир

...
За първи път Варна ще бъде домакин на Международен панаир
Коментари Харесай

За първи път Варна ще бъде домакин на Международен панаир на пчеларски продукти

 За първи път Варна ще бъде хазаин на Международен панаир на пчеларски артикули, който ще се организира на 17, 18 и 19 септември в хотел " Черно море “. В него ще вземат участие пчеларски организации от България, Молдова, Румъния, Турция и Украйна, оповестиха от Областния информативен център-Варна.

Форумът се провежда от Агенцията за икономическо развитие-Варна по плана “Увеличаване на търговията и модернизацията на пчеларството и обвързваните с него браншове в Черноморския басейн “ - ITM BEE-BSB. Той се финансира от стратегия “Черно море “ 2014-2020г.

Освен на пчелните артикули, панаирът ще бъде отдаден и на модернизацията на бранша. Ще бъдат показани новаторски технологии за пчеларство. Участниците ще се включат в основаването на мрежа на производители на пчелен мед в страните от Черноморския басейн.

На тридневния панаир ще се проведат семинари за стабилно пчеларство и биологично земеделие, ще бъдат показани положителни практики. Организаторите са планували надпревари и игри за посетителите. Участието във форума е гратис.

Официалното разкриване е в 10:00 часа на 17.09.2019г. в хотел " Черно море “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР