За първи път върху паната на пл. Поезия ще бъдат

...
За първи път върху паната на пл. Поезия ще бъдат
Коментари Харесай

Първа самостоятелна изложба от фотографии на Чавдар Димитров

За първи път върху паната на пл. " Поезия " ще бъдат показани фотографии на деца изложбата със заглавие " В техните очи " е на димитровградчанина Чавдар Димитров и демонстрира 18 фотографии на деца.
Селекцията от осем черно-бели и 10 цветни пана показва другата детска емоционалност и контрастност на настроения при децата. Тяхната неподправеност е уловена от създателя във въздействащата експресивност на детските очи.

Както споделя самия той, обича да снима деца, поради смисъла, бъдещето и всичкото, което събират в себе си децата. Цветният и в същото време черно-бял детски свят основава чувство за комплектност на изложбата.
Детайлността на работата на фотографа го прави един от най-хубавите документални и портретни фотографи, пред обектива на който са заставали голям брой известни и известни персони, само че неговото майсторство се разкрива в работата с хора, които не са привикнали да театралничат пред обектива. В портфолиото му има няколко участия в изложения и доста споделени фотографии в обществените мрежи.

Черно-бялата снимка е считана за най-въздействащата и арт-изразност при фотосите. Палитрата от настроения, която изпъква през неналичието на цветовете разкрива способността на фотографа да вижда света през фотоапарата.
Изложбата е част от платформата " Димитровград ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР