За първи път в тригодишната история на Sofia Open всички

...
За първи път в тригодишната история на Sofia Open всички
Коментари Харесай

Андреев, Кузманов и Донски с „уайлд кард“ за основната схема в София


За първи път в тригодишната история на Sofia Open всички „ уайлд карти “ се дават на родни тенисисти. Най-добре класираният ни тенисист след Григор Димитров – Димитър Кузманов, извоювалият „ уайлд кард “ като първенец от държавното състезание на закрито Александър Донски и огромният ни гений Адриан Андреев ще се включат непосредствено от главната скица на DIEMA XTRA Sofia Open 2018. През декември Андреев завоюва купата на шампионата Eddie Herr, който е измежду най-престижните съревнования в света за юноши и девойки до 18 години.

Кузманов, Донски и Андреев влизат в главната скица на сингъл на шампионата от сериите АТП 250. „ Това е превъзходна опция за българските тенисисти и най-много за младия Адриан Андреев, който ще направи своя дебют в главната скица на АТП шампионат тъкмо в България. Пожелаваме му всичко най-хубаво “, съобщи турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами.

Големият тенис шампионат в София е от 4 до 11 февруари в “Арена Армеец “. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР