За първи път в своята спортна история Велико Търново ще

...
За първи път в своята спортна история Велико Търново ще
Коментари Харесай

Велико Търново приема държавното първенство по тенис за мъже и жени

За първи път в своята спортна история Велико Търново ще бъде хазаин на държавното състезание по тенис за мъже и дами. Надпреварата, проведена от Българската федерация по тенис, ще бъде под патронажа на кмета на Старата столица Даниел Панов. Спортното събитие получава поддръжката на Община Велико Търново.

 t-1_640x400

Първенството ще се организира на тенис-кортовете в Спортен център „ Хемус “ в интервала 27 август – 2 септември. Официалното разкриване ще бъде на 29 септември от 9,00 ч. Входът за всички тенис мачове ще бъде свободен за публиката, а срещите ще бъдат предавани и онлайн.

Домакинството на Старата столица и организацията на шампионата бяха разисквани по време на среща сред кмета Даниел Панов и генералния секретар на Българската федерация по тенис Катерина Генова. Те се убедиха и в отличното положение и изискванията на спортната база, където ще се състои шампионата. Даниел Панов и Катерина Генова бяха придружавани от Атанас Георгиев – отговорник Държавен състезателен календар във федерацията и Пресиан Коев – състезателен шеф на организацията.

Подарък от Община Велико Търново към уредниците и участниците в шампионата ще бъде прожекция на известния в целия свят театър „ Царевград Търнов – тон и светлина “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР