За първи път в София на 21 ноември от 19:00

...
За първи път в София на 21 ноември от 19:00
Коментари Харесай

Спектакъл Светът на Златните момичета събира феновете на художествената гимнастика в Арена Армеец

За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа ще се организира неповторим церемония театър на " Златните девойки " проведен от Българската федерация по художествена гимнастика и със специфичното присъединяване на СКАНДАУ и Depp Zone Project. В него присъединяване ще вземат всички невероятни, сегашни национални състезателки от ансамбъла и самостоятелното, които България и светът толкоз доста обичат.

Освен тях ще забележим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще показват школите си от най-малките до към този момент порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

" Последните години гимнастиката ни доста се разви и реализира огромни триумфи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, даже милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното състезание, а и на Световните купи, извършени в София, че хората ни одобряват освен като спорт, само че и като обществен феномен, който им носи толкоз доста красиви страсти, който е образец за подражателство, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват удивление, горделивост и наслаждение от хубостта и гения на " златните ни девойки ". Любовта сред нас и нашите почитатели ражда религия, въодушевява и зарежда със сили. Нека усещаме този продан на обич по-често! Нека освен се състезаваме, само че и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво с цел да дойдат с децата и приятелите си. Това е и главната причина да решим, че е време да стартираме с тези спектакли, тъй като любовта сред " златните девойки " и публиката онлайн е къса, заради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме доста за проявление на обичаната си публиката, имаме съчетания които са неповторими, които публиката в целия свят обожава и ще бъдат показани точно на 21-и ноември в зала Арена Армеец ", както и други красиви изненади споделя Илияна Раева.
 Илиана Раева: Много е ужасно това хейтърство в България
Илиана Раева: Много е ужасно това хейтърство в България

Президентът на БФХГ разяснява, че негативните мнения рефлектират в отношението към българските гимнастички

Голямата изненада за почитателите на гимнастиката е и извънредното присъединяване на група СКАНДАУ. " Гордеем се с триумфите на нашите девойки и знаем какво им коства, тъй като и двамата сме някогашни футболисти. За нас е голяма чест да сме част от този театър и да сме на една сцена със " Златните девойки ", споделя Тото от групата. В " Арена Армеец ", с изключение на " Златните девойки ", особено присъединяване ще имат Depp Zone Project, които написаха химна на Световното състезание в София. Той ще прозвучи още веднъж онлайн със особено готова хореография. Първи сходен театър беше извършен в Пловдив, където залата се оказа дребна за всички искащи да видят " Златните девойки " на България. След София да се готви Русе, където спектакълът ще се организира на 19 ноември и ще има специфични изненади в " Арена Монбат Русе ".
 Министър Кралев награди националния отбор по художествена гимнастика за медалите от Световното състезание
Министър Кралев награди националния отбор по художествена гимнастика за медалите от Световното състезание

Весела Димитрова показа проектите си за участия в надпревари през олимпийската година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР