За първи път в медиите виждаме дъщерята на Галя от

...
За първи път в медиите виждаме дъщерята на Галя от
Коментари Харесай

Взрив: Няма да повярвате каква красавица е щерката на Галя от Сатен! (момчетата са луди по нея - СНИМКИ)

За първи път в медиите виждаме дъщерята на Галя от Сатен. Бившата балерина и държанка на Слави Трифонов, която беше шефка на остарелия му балет " Сатен ", от дълго време се скри от общественото пространство и загърби всевъзможни всемирски изяви.

Галя твърди, че е доста по-щастлива по този начин и остарелият живот въобще не й липсва. Днес тя е русокоска, занимава се с йога и танци и си гледа кефа, надалеч от очите на света. На същото учи и щерка си, която към този момент е задоволително огромна, с цел да пленява сърцата на съучениците си. А претенденти за гаджета въобще не липсвали, довериха близки до Галя.

" В знамение се е видяла по какъв начин да опази дъщеря си, тъй като е красавица и момченцата й се лепят. Но момичето е смислено и мъдро, тъй че би трябвало да е спокойна. Гледа си ученето, а за другото има време ", разясняват източниците.

Колкото до самата Галя от Сатен, никой не знае дали си има сериозен другар, или е сама. Тя постоянно е крила добре връзките си, а единствената, която провокира звук, бе тази с Дългия.

Въпреки че всички знаеха за връзките им, Слави и Галя по този начин и не се разкриха обществено нито един път, а самата тя на няколко пъти отхвърляше да е имала каквото и да е с него в ли

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР