За първи път в историята на най-атрактивния футболен турнир в

...
За първи път в историята на най-атрактивния футболен турнир в
Коментари Харесай

"Бока" и "Ривър" на исторически финал за Копа Либертадорес

За първи път в историята на най-атрактивния футболен шампионат в Южна Америка - Копа Либертадорес, двата аржентински колоса " Бока Хуниорс " и " Ривър Плейт " ще играят един против различен на край!

Въпреки че конкуренцията се организира за 59-и път, двата " безконечни противника " не са играли Суперкласико, с цел да дефинират ориста на трофея в никакъв случай до в този момент.

" Бока " се класира за решителната среща, откакто в реванша против " Палмейрас " приключи 2:2. В първата среща аржентинците победиха с 2:0 и с общ резултат 4:2 си осигуриха 11-и край в конкуренцията. Те имат 6 трофеи от Копа Либертадорес.

Снимка: Reuters

" Ривър " пък се оправи с миналогодишния притежател на трофея - " Гремио " след загуба с 0:1 в първия мач и победа с 2:1 във втория като посетител. " Милионерите " имат 3 трофеи от 5 финала.

Двата тима не бяха измежду любимците за продобиване на купата. Те ще се изправят един против различен за 25-и път в шампионата, само че до в този момент не са играли на край.

Снимка: Reuters

Първият от решителните мачове е на 7 ноември на " Бомбонера " и реваншът е на 28 ноември на " Монументал ". Датите обаче могат да бъдат изменени, с цел да са в съботните дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР