За първи път в историята на Господари на ефира участието

...
За първи път в историята на Господари на ефира участието
Коментари Харесай

Рокади в Господари на ефира! Рачков заряза предаването

За първи път в историята на „ Господари на ефира ” присъединяване на Димитър Рачков в него завърши предварително. Досега водещият постоянно откриваше новия сезон през септември и продължаваше да ни осведоми за смешните гафове по малките екрани до края на януари. Сега обаче Митко си потегли още в края на ноември и от през днешния ден той бъде заместен от различен всеобщ любим Ненчо Балабанов, осведоми вестник " Минаха години ".

Най-добрият подражател на Бойко Борисов с наслада приел предлагането да седне в стола на Рачков, тъй като в никакъв случай до в този момент не е бил в двойка с Васил Василев -Зуека. Василев стартира да води след отдръпването Мария, която си партнираше с Рачков два месеца. Сега и нейният любим се отдръпва от шоуто, а аргументът му бил, че е прекомерно изтощен и не може да се оправи с многото задания в натовареното си всекидневие.

Факт е, че неговото „ Забранено шоу на Димитър Рачков ” цялостни залите в цялата страна когато и да е на годината. В края на ноември Господарят ще играе в зала „ Арена-Армеец ” в Шумен, а за представлението в НДК в София през април билетите към този момент се на привършване, нищо че са на цена от 30 до 100 лв.. 46-годишният водещ срещнал цялостното схващане на продуцента Джуди Халваджиян, който незабавно разрешил на Митко да напусне шоуто предварително, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР