За първи път в историята на Гласът на България“ четиримата

...
За първи път в историята на Гласът на България“ четиримата
Коментари Харесай

Прецедент в „Гласът на България“: Графа спечели 13-и участник

За първи път в историята на „ Гласът на България “ четиримата треньори бяха сложени пред невиждан избор на спомагателен 13-и участник, откакто към този момент бяха запълнили тимовете си. Според регламента на шоуто Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев имаха право да станат ментори на 12 участници, с които да продължат към втория стадий от музикалното съревнование – вокалните дуели. След като всеки от тях бе попълнил местата в отбора си, изненадващо се оказа, че зад кулисите ги чака последният претендент от кастингите на мрачно. За изненада на журито и феновете водещите Pavell & Venci Venc` оповестиха, че треньорите получават правото да се борят за 13-и гений в тима си.

Енергичното осъществяване на песента „ Заедно “ получи четири обърнати стола, а 25-годишният Иван Лазаров незабавно завоюва любовта на публиката и признанието на Графа, че е „ популярен “. Въпреки че всички треньори го пожелаха, артистът със лична група избра да продължи с Влади Ампов и по този начин зае изключителното, тринайсето място в неговия отбор.

„ Щастлив съм, че Иван е в тима на спечелилите. Не съм очаквал подобен звезден свършек на кастингите на мрачно “, призна Графа, който влезе в историята на шоуто като първият треньор с повече от 12 участници за вокалните дуели. Сред тях се класира и 21-годишната италианка Джулия Каваньоли, която го впечатли с мощно осъществяване на „ Adagio “ и признанието, че е занаятчия на пицата и пастата.

Преди да бъде разгласен изключителният правилник в последните кастинги на мрачно, първият деактивиран червен бутон бе този на Камелия, която запълни дефинитивно групата си от певчески гении, като добави 15-годишната Александра Бачева. Тийнейджърката от Златица впечатли фолк дивата със смелостта да извърши една от най-трудните български класики – песента „ Осъдени души “ на Лили Иванова. „ Тази година тимът ми е доста по-различен от всички, които съм имала до момента “, похвали се Камелия преди да се отдаде на заслужена отмора.

Малко по-късно екипът на предаването деактивира и стола на Иван Лечев, който гордо разгласи, че и тази година има сериозен късмет да отмъкне короната в шоуто. Отборът му се усили до лимита си, откакто в него влязоха 26-годишният рокаджия Филип Димитров от София и пловдивският дует „ Two A “.

31-годишният професионален артист Георги Ижбехов беше последното попълнение в тима на Михаела Филева, която последна образува отбора си за вокалните дуели. В него тя може да се похвали с многообразие от вокални гении, измежду които класическа певица, джаз реализатор и естрадно звучащи гласове.

На 12 април от 20.00 часа по bTV надпреварата в „ Гласът на България “ влиза във втория си съдбоносен стадий – вокалните дуели. В него Михаела Филева, Камелия и Иван Лечев ще би трябвало да се разделят с четирима надарени участници, а Графа ще се лиши от вокалните качества на общо петима реализатори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР