За първи път в историята на българския футбол един срещу

...
За първи път в историята на българския футбол един срещу
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Какво ще се случи на финала за Купата между Ботев и Локомотив Пловдив?

За първи път в историята на българския футбол един против различен се изправят тимове от Пловдив във финала за Купата на България. Нещо повече - лютото съревнование сред Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив се придвижва в столицата София, където над 20 000 души ще дойдат, с цел да поддържат обичания си тим. Мач с подобен заряд сигурно ще донесе доста страсти на футболните почитатели, само че за какво да не се трансформира и във опция за познавачите да показват своите футболни прогнози . За финала " The Gambling Guy " избра следните оферти за вас.
Кой ще завоюва " борбата за картони "?
Да стартираме с това, че Локомотив Пловдив е един от най-грубите тимове в родния шампионат, а и стилът на двата тима е друг - до момента в който Ботев залага на повече техника и притежание на топката, " смърфовете " обичат бързите набези и да нарушават постоянно разпоредбите, изключително когато се пазят при бързи контраатаки. Не е инцидентен обстоятелството, че нападателите Анте Аралица и Димитър Илиев са измежду най-често декорираните играчи - те правят доста нарушавания, а и постоянно изпускат нервите си. Всички " водачи " по картони на Локомотив Пловдив се чака да са титуляри, тъй че Локомотив Пловдив да има повече картони звучи като логически залог за Ботев - Локомотив .
Прогноза : Локомотив да има повече картони (коефициент 1.94)
Допълнителна прогноза : Локомотив Пловдив с два или повече картона повече от Ботев (коефициент 2.88)

Кой ще получи углавен картон?
Има доста претенденти и в двата тима за картон, само че най-хубавите разновидности са Лъчезар Балтанов и Анте Аралица. Двамата са измежду най-често декорираните играчи през сезона в двата тима, а в мач с подобен заряд и сред два пловдивски отбора ще има и много кавги сред двата тима, а Балтанов и Аралица са измежду най-гласните в двата тима.
Прогноза : Аралица, Балтанов, Димитър Илиев и Йосип Томашевич да получат картони (изчакайте първо стартовите сформира, преди да залагате на картони)

Ще забележим ли голове в срещата?
Краткият отговор е " не ". Ще е доста необичайно да забележим голов театър на стадион " Васил Левски ". На терена ще господстват накъсаната игра и вниманието към отбраната. В последните 11 мача сред двата тима 8 приключиха с под 2.5 попадения в мачовете. В 3 следващи финала за Купата не видяхме доста голове, а по-често виждаме под 2.5 гола в решаващата за златото среща.
Прогноза : Под 2.5 гола (коефициент 1.76).
Кой ще вдигне трофея?
Това към този момент е най-трудно за прогнозиране. Хубавото е, че Националната
лотария предлага фантастични бонуси за финала Ботев - Локо Пловдив (разгледайте ги). Що се отнася до самия мач, прекомерно евентуално е да не се реши след 90 минути игра. И двата тима ще дадат всичко от себе си в борбата на стадион " Васил Левски ". Отборът на Ботев наподобява с повече футболни достолепия, само че в последните 9 години двата тима непрекъснато си разменят победи и никой няма ясно преимущество. Така че прогнозата е за...
Прогноза : Равенство в постоянното време (коефициент 3.25), а трофеят ще завоюва... Ботев Пловдив (1.50 коефициент) !
Не пропускайте невероятните
бонуси в Националната лотария за финала за Купата на България (18+) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР