За първи път в емоцинално интервю херцогияната на Съсекс сподели

...
За първи път в емоцинално интервю херцогияната на Съсекс сподели
Коментари Харесай

Със сълзи на очи Меган Маркъл призна за трудностите да e част от кралското семейство

За първи път в емоцинално изявление херцогияната на Съсекс показа за напрежението от публичното внимание и медийните рецензии против нея.

В документалния филм „ Хари и Меган: африканско странствуване “ Меган Маркъл беседва с журналистиа Том Брадби. „ Всяка жена, изключително когато е бременна, е много сензитивна и това способства за предизвикването “ , признава тя в фрагмент, който беше публикуван преди телевизионната премиера на продукцията.

ITV's @tombradby spoke to Meghan as he gained exclusive access to the royal couple as they toured Africa for 10 days with their son Archie.

The documentary, Harry & Meghan: An African Journey, airs on Sunday at 9pm on @ITV #HarryandMeghan https://t.co/Uy21iE6ozJ pic.twitter.com/XYlHVytiHF
— ITV News (@itvnews) October 18, 2019
Херцогинята добавя, че напрежението от страна на медиите и цялото публично внимание не са улеснили и интервала след раждането. „ Благодаря за въпроса, защото не са доста хората, които са ме питали дали съм добре “ , споделя още Меган, споделяйки, че „ зад кулисите “ в действителност е мъчно.

На въпроса дали ще е правдиво, в случай че прекарванията се дефинират като персонална борба, херцогинята дава отговор с „ Да “, като очевидно сдържа сълзите си.

 Меган и Хари Getty

Наскоро принц Хари и Меган Маркъл взеха решение да заведат дело против английски таблиоди поради тяхното преднамерено отношение и рецензии против херцогинята .

Меган Маркъл съди английски таблоиди, принц Хари: „ Най-дълбокият ми боязън е повтарянето на историята “

Документалният филм, който споделя за визитата на двойката в Африка, ще бъде излъчен в неделя по английския канал ITV. В него ще бъдат показани и фрагменти със сина на Хари и Меган - Арчи , който беше с родителите си по време на визитата.

Вижте тук фотоси на дребния Арчи в Африка >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР