За първи път в български търговски център деца и родители

...
За първи път в български търговски център деца и родители
Коментари Харесай

Delta Planet Varna - интерактивният мол, който чупи клишета

За първи път в български търговски център деца и родители ще се радват на взаимни завършения, галактически пътешествия и познавателни игри.

Край на закритите и платени детски зони за развлечение! Край на клишето " шопинг център с детски ъгъл ".

С откриването на Delta Planet Mall Varna на 28 март, варненци и гостите на града ще получат фамилни открити интерактивни зони, в които деца и родители ще имат опция да се забавляват дружно и да претърпяват непознати досега завършения, които да редуват с извършване на покупки, похапване или пък кафе с другари.

Деца и родители в Delta Planet Varna ще поддържат връзка и ще се забавляват без бариери – в дословен и в метафоричен смисъл. Защото тези зони са безвъзмездни и всеки има достъп до тях. И това е единствено началото. Важното се случва във взаимоотношението с креативните детайли в тези пространства и в общуването сред посетителите. А насладата идва от придвижването, предизвикването и познанието, призовани да подсигуряват качественото забавление в Delta Planet Mall Varna.

" Развлеченията би трябвало да бъдат нововъведения. Нашите привички се трансформираха коренно и, в случай че решите да напуснете дома си и да отидете в търговски център, през днешния ден би трябвало да имате причина за това ", споделя испанският специалист Гастон Гайтан от компанията The Leisure Way, един от водачите в основаването на интерактивни планове за търговски центрове в Европа.

За пръв път в България, след сполучлива реализация в Donau Zentrum във Виена, компанията издига в Delta Planet Varna гигантско Магическо дърво. 12-мeтpoвaта пaнopaмнa кула ще минава през всички eтaжи на Delta Planet Varna и ще господства образно отвесното пространство. Мащабната структура ще бъде осмислена знаково като Магическо дърво и ще предлага изключителни занимания за децата.

" За нас това е част от екосистемата на комерсиалния център от ново потомство “, споделя Алекс Линчев - асет управител в Delta Real Estate България и Мол управител в Delta Planet Varna.

Вдъхновен и от името на мола е Планетарният център - другата сензационна новаторска зона. Видео мапинг, графичен мапинг и многочислени специфични резултати ще дават опция на посетителите да се почувстват като инопланетяни. Приключението в космoca ще бъде с очебийно познавателен темперамент, като знанието ще бъде поднесено по актуален метод, с потапяне в средата и с усет на откривателство. 

" Вярваме, че варненци ще се впуснат с учудване и наслада в новите занимания, отворени за цялото семейство. Те са част от относително нова идея при моловете - ритейлтейнмънт – композиция от шопинг прекарвания, интерактивен интериор и занимания. Позитивните социализиращи действия ще подтикват посетителите на Delta Planet Varna да се задържат по-дълго при нас. Вярваме, че кръговратът на шопинга и заниманията може да се върти на по-бързи обороти, когато прибавим спомагателна прочувствена стойност към визитата в комерсиалния център “, разяснява Линчев.

 

За Delta Planet Varna

Delta Planet Varna – най-новият мол в морската столица, е благосъстоятелност на българската компания АП Инвест в съдействие с Delta Real Estate, член на Delta Holding. Проектът е на стойност 120 млн. евро. Общата повърхност е 110 000 кв.м. АП инвест е благосъстоятелност на двамата български предриемачи Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат необятен набор от вложения в областта на недвижимите парцели, опазването на здравето, селското стопанство и търговията на дребно. Delta Real Estate е един от водачите измежду фирмите за недвижими парцели с активност в доста страни на Балканите. Изпълнението на плана е на варненската компания Планекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР