За първи път в България Стопанският факултет на Софийския университет

...
За първи път в България Стопанският факултет на Софийския университет
Коментари Харесай

В СУ стартира обучение за стартиране на електронен бизнес

За първи път в България Стопанският факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, дружно със своите сътрудници, започва образователна стратегия ”E-commerce Success ” с дълготрайност от два семестъра.

Тя дава знания и на практика умения за пускане, маркетиране и стабилно развиване на електронен бизнес.

Лекциите и упражненията ще се водят от одобрени преподаватели от СУ и потвърдили се практикуващи специалисти с дълготраен опит в електронната търговия от компании, с осъществени сполучливи планове в България и чужбина, които ще Ви дадат действителни на практика насоки по какъв начин да употребявате дейно финансовите и софтуерни запаси за плана.

Обучението ”E-commerce Success ” е ориентирано към студенти, бизнесмени, които в този момент започват или към този момент са в развой на реализация на личен план за онлайн магазин на локалния и интернационалните пазари, и чиновници от компании, които дават отговор или ще дават отговор за развиването на е-бизнеса на фирмите.

Двусеместриалната стратегия е с хорариум от 120 часа в четири модула, фокусирани върху планирането, основаването, маркетирането и развиването на електронен магазин, като Ви дава познания, умения, убеденост и поддръжка, с цел да осъществите на процедура един същински работещ електронен бизнес. Обученията ще се състоят от 4 часа седмично, през уикенда, в постройката на Стопанския факултет на Софийския университет.

Програмата е по одобрена методология и е разграничена на четири модула:

Модул: Основи на ecommerce
Това е уводен модул, в който курсистите ще се срещнат с главните понятия, термини, трендове и благоприятни условия на електронния бизнес.

Модул: Стартиране на сполучлив онлайн магазин
Под модул: Бизнес обмисляне
Под модул: Тех. обмисляне на онлайн магазина

Във втория модул се учи всичко, което е належащо, с цел да реализирате и планирате от една концепция сполучлив електронен бизнес. Курсистите ще получат насоки и ясна информация за регулаторните условия и техническите благоприятни условия.

В началото на този модул обучаемите се разделят на тимове – всеки със личен наставник, чиято задача и отговорност ще е да коментира, оказва помощ, насочва и дава отговор на въпроси, свързани с наученото от тима си. Диалогът сред ментора и тима му ще е от интерактивен темперамент в специфична за тима затворена група във facebook.

Модул: Маркетинг обмисляне и рекламни акции
В третия модул ще се учи потребление, обмисляне и монетаризиране на практика на другите онлайн канали.
За задачата на всеки от тимовете ще бъде възложен безвъзмезден достъп до SAAS платформата GombaShop.bg, в която под управлението на ментора му ще осъществя настоящ онлайн магазин с действителни артикули.

Реални артикули ще бъдат предоставени под формата на дроп шипинг от топ компании, като задачата на тимовете ще бъде на база наученото и под управлението на ментора да възнамеряват маркетинга и да иновират, прилагайки на процедура наученото.

Модул: Измерване на успеваемостта на маркетинга
В четвъртия модул се учи по какъв начин да се мерят постигнатите резултати, по какъв начин би трябвало да се проучват другите маркетинг канали и по какъв начин в действително време могат да се трансформират прилаганите маркетингови подходи.

В края на образованието всеки обучаем ще би трябвало да отбрани пред комисия на практика курсов план за електронния му магазин в GombaShop.

Успешно миналите ще получат Диплом за сполучливо приключено двусеместриално образование “E-commerce Success ”, публикуван от СУ “Св. Климент Охридски ”, и документ Български Е-комерс стандарт (ниво експерт), публикуван от Българска Е-комерс Асоциация (БЕА).

Старт на образованието ”E-commerce Success е на 23 февруари 2019.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР