За първи път в България ще се проведе семинар на

...
За първи път в България ще се проведе семинар на
Коментари Харесай

Маркетинг експерти от Гърция съветват на семинар как да продаваме онлайн в южната ни съседка

За първи път в България ще се организира семинар на тематика " Как да продаваме в Гърция - онлайн пазар за 6 милрд. лв. с топ специалисти от най-голямата цифрова рекламна организация в южната ни съседка - Generation Y, която обслужва международни марки, наред с водещи гръцки компании. Огромното им портфолио от клиенти покрива разнородни бизнес браншове (дрехи и обувки, козметика, спортни артикули, фармация, влиятелни хотелски вериги, молове, карго транспортни компании, застрахователни сдружения, хранителна промишленост, бебешки и детски артикули и др.), което им разрешава да имат непосредствени усещания кои са сполучливите тактики при другите e-commerce бизнеси. На семинара организацията ще бъде показана на най-високо равнище от CEO и head of Market Research.

На събитиeто ще участват и представители на най-голямата куриерска компания в Гърция и Кипър, както и на най-популярната affiliate платформа. На семинара ще взе участие и профилирана адвокатска и счетоводна адвокатска фирма за консултиране на български компании за активността им в Гърция.

Почерпете информация " от извора " и научете какви са спецификите на пазара в южната ни съседка и какво е нужно за сполучливи продажби.

Лекция ще изнесе и един от най-хубавите SEO експерти в България.

Програмата на семинара включва:

1. Преглед на онлайн пазара в Гърция

2. Маректинг и реклама - с лектори водещи експерти по цифров маркетинг от Гърция

3. Транспорт и логистика

4. Правни и данъчни въпроси

5. SEO оптимизация

6. Афилиейт маркетинг

До 20 февруари имате опция да закупите билет за " Продавай в Гърция " на най-ниска цена с 40 отстъпка (Early bird регистрация) от тук: www.academy-vision.info/l

Побързайте - местата на промо цена са лимитирани!

OFFNews.bg е медиен сътрудник на конференцията и дава 10% отстъпка от билетите за събитието на своите читатели с промо код - offnews.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР