За първи път в България ще се проведе онлайн турнир

...
За първи път в България ще се проведе онлайн турнир
Коментари Харесай

България става част от онлайн турнира по FIFA - eCOPA Coca-Cola 2018“

За първи път в България ще се организира онлайн шампионат по FIFA’18. „ eCOPA Coca-Cola 2018 “ ще се състои поетапно на райони сред 13-ти и 22-ри април. Най-добрите шестнадесет FIFA’18 играчи от районните надпревари ще се съревновават на финала на шампионата, който ще се организира по време на кръга от футболния шампионат "Купата на Coca-Cola “ на 28 април в Бургас.

Най-добрият във футбола с джойстик в ръка от страната ни ще взе участие във финала на „ eCOPA Coca-Cola 2018 “ за Европа през юни, в който ще се впуснат финалисти от целия континент, а първенецът от него ще се класира за плейофите на гейминг Световното състезание по FIFA‘18.

След края на шампионата „ eCOPA Coca-Cola 2018 “ ще бъдат изтеглени четирима от всички участници, записали се в онлайн FIFA‘18 конкуренцията, които ще завоюват пропуск за грандиозния български фестивал за азиатска просвета, аниме, манга, западно кино и телевизия, гейминг и комикси - Aniventure Comic Con 2018. Награди ще получат и класиралите се на 2-ро и 3-то място участници, които ще имат неповторимата опция да участват на четвъртфинален мач от Световното състезание по футбол в Русия това лято.

За записвания за онлайн шампионата, посетете: https://mysparx.bg/ecopa.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР