За първи път в България отваря врати световноизвестната експериментална изложба

...
За първи път в България отваря врати световноизвестната експериментална изложба
Коментари Харесай

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES отваря врати в София

За първи път в България отваря порти световноизвестната пробна галерия 3D DOUBT YOUR EYES. Изложбата ще гостува в София от 1 до 30 април 2022 година в това число в галерията на СБХ на ул. " Шипка ” 6. Работното време е от 11 – 20 ч. в делничните дни, събота и неделя от 10 – 20 ч.

 

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в сектора, е обиколила Съединени американски щати, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони гости, в това число в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES тя притегля хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необикновена илюзионна сцена и да си направи занимателни и паметни фотоси (от които се получават чудесни постове в обществените мрежи). Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно направени картини и илюзионни подиуми.

 

Картините, които се виждат двуизмерно онлайн, се трансформират в триизмерни сега, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е изцяло интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, просветителна и занимателна. Картините са основани на ръка от професионални 3D художници по план, особено за изложбата. Нито едно от тези творби не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави изцяло неповторими.

 

Междугалактически дуели, вървене по Луната и гримиране на Мона Лиза са единствено част от сцените, в които деца, младежи и възрастни могат да станат част от света на 3D DOUBT YOUR EYES. Не пропускайте това в действителност забавно събитие, което няма несъразмерни искания за висока просвета, само че може да подтиква мисленето и фантазията, да образова и за забавлява.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР