За първи път в България гостуват илюзионисти номер 1 в

...
За първи път в България гостуват илюзионисти номер 1 в
Коментари Харесай

Илюзионисти номер едно в Русия: Братя Сафронови пред bTV

За първи път в България гостуват илюзионисти номер 1 в Русия – братя Сафронови. Те ще показват магичното си шоу „ Мълния” на 11 февруари в София и на 13 февруари във Варна.

Сергей, Иля и Андрей ще покажат пред българска аудитория най-впечатляващите си номера.

За последните 15 години, магическите шоу-спектакли на братя Сафронови са изумили повече от 5 млн. фенове по целия свят.

Всичко стартира пред 15 години с едно зрелище на Дейвид Копърфийлд в Москва, когато момчетата се въодушевяват и вземат решение, че желаят да се занимават с това.

„ Първият ни фокус беше в едно село, в което ходехме понякога, имаше пясъчна кариера. Взехме един остарял стол и една дървена рамка. Андрей се качи на този стол, запалихме рамката и Андрей трябваше да изчезне зад огъня. Тогава изпратихме видеозаписа в една телевизия и щом го видяха, ни попитаха можем ли да го създадем още по-добре. Зарязахме всичко и два месеца се занимавахме единствено с дървената клетка за номера. Всички в близост ни питаха – вие да не вършиме гълъбарник? А ние отговаряхме – да, да, вършим гълъбарник. Направихме структурата и успяхме да подобрим номера. Бяхме доста горди! Мама тичаше из селото и споделяше на всички – пускайте си тв приемниците, децата ще ги дават по първи ефирен канал”, описват момчетата.

Открили призванието си, в идващите пет години братя Сафронови отдават живота си на магията. И през 2006 година вършат лично илюзионно шоу.

-->

„ Най-трудните фокуси са тези, свързани с физическа подготовка, фокусите с рискови осъществявания. Това са номерата, в които рискуваме живота си и те са свързани с каскадьорски осъществявания. Имахме номер, при който връзваме Сергей в усмирителна риза и той виси с главата надолу под купола на сцената. Над него висеше голям железен капан. Имаше таймер и Сергей трябваше да се освободи доста бързо, тъй като другояче щеше да бъде заклещен и щеше да пострада. С този номер ние обиколихме цяла Русия. На едно зрелище, Сергей не съумя да се освободи и пострада неприятно. Капанът му счупи ръката”, допълват момчетата.

В своето шоу в България, 9 български фенове от публиката също ще изчезнат благодарение на магия, а основаването на всяка една сходна заблуда лишава повече от 5 години всекидневна работа.

Сергей, Иля и Андрей не могат да си показват живота си един без различен и без магия. „ За мен чудесата се случват тогава, когато хората вършат положително. Защото това се случва толкоз рядко, че към този момент го съпоставяме с чудо”, споделя Сергей.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР