За първи път в България бе представен иновативен уред от

...
За първи път в България бе представен иновативен уред от
Коментари Харесай

Иновативният уред за топене на мазнини и увеличаване на мускулите вече и в България

За първи път в България бе показан новаторски апарат от последно потомство за размразяване на непотребните телесни мазнини и увеличение на мускулната маса. Той е част от професионалното съоръжение на клиника за естетична дерматология ATA DERMA - Пловдив на доктор Снежана Атанасова и е единствен в страната. EMSCULPT NEO е пример за нехирургична процедура, чиято еднократна сесия се равнява на пет тренировки във фитнес зала.

Апаратът е иновация в света на естетичната медицина, с помощта на първата и единствена неинвазивна технология - 2 лечения в 1 процедура. EMSCULPT NEO понижава мазнините, чрез нервно–мускулна стимулация (HIFEM), индуцирана радиочестота, липолиза и увеличение на кръвния поток. Също по този начин скулптурира мускулите и изглажда портокаловата кожа.

Процедурата е ефикасна, безвредна, не предизвиква болежка и не води до мускулни увреждания. След работа с уреда не е нужен оздравителен интервал. Препоръчителният брой процедури е от 4 до 6, като всяка от терапиите е с дълготрайност от 30 минути. За оптимални резултати е нужно да се следва прецизно направен лечебен проект, а броят на нужните лечебни сесии зависи от самостоятелното положение на пациента.

Преди процедурите с EMSCULPT NEOе целесъобразно тялото да бъде доста добре хидратирано. Не е належащо подлагането на специфична диета, само че за възстановяване и поддържане на резултатите, удобно въздействие оказва здравословен хранителен и двигателен режим.

Докато апаратът работи се усеща мощно контрактиране (стягане) на мускулите, както и интензивно стопляне в третираната зона, което е изцяло безболезнено.Зоните, които могат да бъдат обработвани с EMSCULPT NEO са бицепс, трицепс, седалище бедра, брич, прасци, стомах.

Видео канал в YouTube на клиника ATA DERMA:

Сайт на ATA DERMA:d

Инстаграм на ATA DERMA:

Facebook профил на ATA DERMA:
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР