За първи път в 26-годишната история на на националния конкурс “Пътен

...
За първи път в 26-годишната история на на
националния конкурс “Пътен
Коментари Харесай

Пътен полицай на годината 2018-а – за пръв път двама победители! - видео

За първи път в 26-годишната история на на националния конкурс “Пътен служител на реда на годината ”, двама кандидати си поделиха първото място. Наградите им бяха връчени нощес на гала в Габрово, където при отлична организация се състоя и самото съревнование.

Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян са тазгодишните победители в националния конкурс "Пътен служител на реда на годината ", третото място беше за Константин Вангелов.

В отборното класиране първи се наредиха Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян. Второто място бе за тимът от ОДМВР-Перник – за Румен Евтимов и Мартин Стоянов. А третото място бе за младши автоконтрольорите Здравко Христов и Янко Мавродиев от ОДМВР-Варна.



Националният конкурс "Пътен полицай на годината " се организира за 26-ти път. Сержантите от Пътната полиция се състезаваха в няколко дисциплини – стрелба с револвер, научен изпит по казуси от закона за придвижване по пътищата и правилника за неговото използване, състезание с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на потърпевши в катастрофа.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР