За първи път у нас робот започна работа в правния

...
За първи път у нас робот започна работа в правния
Коментари Харесай

Робот започна работа в софийска кантора

За първи път у нас робот стартира работа в правния бранш. Технологичното знамение от няколко месеца оказва помощ в адвокатска адвокатска фирма в София и резултатите от работата му са доста положителни.

Когато чуем за робот, всекидневно си представяме, че той прилича човешката анатомия - има глава, ръце или нещо сходно. В адвокатската адвокатска фирма не е по този начин - роботът е просто компютър. Той обаче прави действия, в които анулира юристите.

Кръстили го Папи и от 3 месеца той прави за 5 минути действия, които другояче лишават часове на юристите. Например, извличането на информация от големи масиви с данни за клиентите на избрана компания за услуги. При това, за разлика от хората, роботът не прави неточности. Роботът следи придвижванията по каузи и осведоми виновния юрист, извлича информация от разнообразни източници.
Адвокат Галин Попов: Тази активност, която Папи прави, е активността, с която разтоварихме сътрудниците и в действителност увеличихме опцията им да правят креативната работа.
В идващия стадий от развиването си роботът ще придобие и аналитични умения и ще поучава юристите за вероятни дейности по правосъдните каузи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР