За първи път у нас пристигна известният актьор Дмитрий Назаров.

...
За първи път у нас пристигна известният актьор Дмитрий Назаров.
Коментари Харесай

Шеф Виктор Петрович пристигна в България

За първи път у нас дойде известният артист Дмитрий Назаров. Руснакът е известен с ролята си на началник Виктор Петрович в паметния сериал " Кухня ". Той е в България дружно със своята брачна половинка.

Дмитрий Назаров и Олга Василева стъпват в България за първи път с неспокойствие. “Сигурно звездите по този начин се подредиха. Защото аз в никакъв случай не съм била в България и това е благополучие, че ние сме тук ще приветстваме нашите скъпи, обичани фенове на тази прелестна земя, българска земя ”, споделя Олга Василева.

София е първата спирка от европейското им турне. Двамата ще показват авторското си зрелище “L`amour-мур или Килнатата страна ”. Със особено обръщение: “Всички знаят какъв брой е тежка и комплицирана обстановката в нашата татковина.
Имаме възприятие че нашата страна малко се “килна ” и от нея изпадат ориси, човешки животи, достойнството, съвестта. Всичко изпада. Много ми се желае страната ни да се изправи и всички в нея да останат живи и здрави.

А по какъв начин е допустимо това да стане? Ние не сме политолози, ние сме артисти. Ние сигурно знаем тъкмо по какъв начин - благодарение на любовта. Съгласна ли си? ”, пита брачната половинка си Дмитрий Назаров.  “Само любовта може да избави всички нас ”, дава отговор Олга Василева.

Дмитрий и Олга са известни освен с гения си, само че и с откритата им позиция по отношение на войната на Русия в Украйна. В момента живеят във Франция, само че Русия им липсва. “Разбира се, тъжно ни е за околните, роднините, за положителните и топли места в Русия. Но какво да вършим в тази обстановка. С наслаждение сме в София ”, твърди Назаров.

“Нас ни изтласкаха от страната, ние не искахме да напущаме. Нас ни изгониха от там, не ни дадоха работа. Ние започнахме на пречим на някого в Русия. Народът ни е прелестен, незабравим. Просто, някой, малко… ”, показва Олга. “Тича пред влака… ”, добавя брачният партньор ѝ.

„ Или малко се заблуждава, само че няма ужасно, всичко ще се оправи. Бог ще ни насочи в вярната посока и хората ще схванат, че не може по този начин да се живее в този свят ”, споделя още Олга пред Нова тв.

Отправиха и специфичен привет към българските фенове. “Огромно благопожелание към нашите скъпи, български фенове. Заповядайте в зала “Азарян ” и най-важното - донесете със себе си “добри очи ”, пожела Дмитрий Назаров.

А брачната половинка му Олга Василева добави: “Имаме ария, която се споделя по този начин - “Добри очи ”. Ако хората гледат, макар тривиалните ми мисли, в случай че гледат един на различен с положителни очи и се усмихват, на този свят няма да има войни ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР