За първи път Техническият университет в София организира онлайн кандидатстудентски

...
За първи път Техническият университет в София организира онлайн кандидатстудентски
Коментари Харесай

За първи път в Техническия университет в София ще има онлайн кандидатстудентски изпит по математика

За първи път Техническият университет в София провежда онлайн кандидатстудентски изпит по математика, който ще се състои през днешния ден. Това заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

Ректорът на ТУ-София проф. инж. Иван Кралов поздравява кандидат-студентите, които ще вземат участие в онлайн изпита по математика. Той отбелязва, че Техническият университет реагира съответно на комплицираните провокации и обезпечава модерно решение на искащите да покажат своите познания и да станат студенти.

Проф. Кралов благодари на кандидат-студентите за решението да аплайват в ТУ-София - най-голямото висше техническо учебно заведение в страната. " Инженер " е френска дума, която значи " човек, който твори ".

" Наистина инженерите са хора, които творят, основават нови неща и претворяват фантазиите ни в действителност. От сърце Ви искам да се присъедините към техническия хайлайф на обществото, притежаващ това звание ", пожелава ректорът на кандидат-студентите.

Това ще е напълно онлайн изпит по математика и изискванията за организирането му могат да се видят на интернет страницата на университета - www.tu-sofia.bg. Важно е да се знае, че позволените до изпита би трябвало да имат далечен достъп посредством непрекъсната интернет връзка до компютърна настройка, видеокамера и микрофон. Преди това кандидат-студентите би трябвало да са дали единодушие за приемане на изискванията за образуване на изпита.

Обявяването на резултатите с точките ще се извърши автоматизирано след приключването на изпитния развой.

" В сегашната епидемиологична обстановка отдалеченият конкурсен изпит е най-хубавият вид за всички. Опирайки се на традициите и международния опит, нашият университет Ви предлага този актуален метод за реализация на Вашите фантазии. Пожелавам Ви здраве, безстрашие и триумф! ", се споделя още в посланието на ректора на ТУ-София до кандидат-студентите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР