За първи път след 2019 г. Григор Димитров се класира

...
За първи път след 2019 г. Григор Димитров се класира
Коментари Харесай

Григор Димитров прескочи Анди Мъри, следва неудобен съперник

За първи път след 2019 година Григор Димитров се класира за третия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис. В един от най-интересните мачове от втория той се наложи над 3-кратния първенец от Големия шлем и някогашен №1 в света Анди Мъри с 6:3, 6:4, 6:1 за 2 часа и 45 минути.

През въпросната 2019-а Григор игра на полуфинал в Ню Йорк, само че до тази фаза в този момент му предстои дълъг път, а идващият противник е много неуместен за него - Александър Зверев. Германецът преодоля сънародника си Даниел Алтмайер със 7:6(1), 3:6, 6:4, 6:3.

Гришо има една победа от шест мача против Зверев.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР