За първи път след 12 години на местните избори в

...
За първи път след 12 години на местните избори в
Коментари Харесай

Петров изпревари Спартански в Плевен след финален спринт

За първи път след 12 години на локалните избори в Плевен няма да има инфарктен балотаж. Според данните на " Екзакта ", разпростанени в няколко медии, Мирослав Петров от ГЕРБ води безапелационно и ще завоюва с огромна преднина вота още на първи тур. Представителят на ГЕРБ оставя надалеч зад себе си досегашния кмет Георг Спартански и представителя на Българска социалистическа партия Илиян Йончев, макар че преди месец тримата стартираха от съвсем изравнени позиции.

Причина за растежа в поддръжката за претендента на Бойко Борисов е мощният заключителен спринт в неговата акция. Припомняме, че министър председателят и спортният министър Кралев персонално посетиха Плевен и района, остро критикувайки наследството на Спартански, неналичието на резултати в неговия мандат и дружно с това дадоха обществената си поддръжка за Мирослав Петров.

Друга причина за безапелационната преднина на Петров е фактът, че той единствен съумя да назове пред гласоподавателя същинските проблеми на Плевен и в това време да предложи действителни решения - приходи, инфраструктура, индустриална зона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР