За първи път Селин Дион разкри, че е диагностицирана със

...
За първи път Селин Дион разкри, че е диагностицирана със
Коментари Харесай

Предала ли се е пред болестта Селин Дион

За първи път Селин Дион разкри, че е диагностицирана със синдром на скованата персона, през декември 2022 година с видео в Instagram.
 Селин Дион и какъв брой се утежнява певицата след диагнозата
Колко се е влошило положението на Селин Дион

Певицата страда от рядко заболяване

" За страдание, спазмите засягат всеки аспект от всекидневието ми ", показа тогава тя и изясни, че от време на време те ѝ основават усложнения, когато върви, и ѝ пречат да пее. Певицата обаче увери почитателите си, че разчита на " страховит екип от лекари ", който ѝ помага да се усъвършенства.

Въпреки това  отмени концертите си до април 2024 година с уточнението, че прави всичко допустимо, с цел да бъде задоволително здрава, с цел да се върне на сцената.

Преди няколко месеца източник на People издаде, че на певицата въобще не ѝ е било елементарно да вземе това решение, само че точно то ѝ се е коствало най-разумно, поради желанието ѝ след време още веднъж да пее пред аудитория. " Тя въобще не се е отказала ", посочи тогава информаторът.

В ново изявление за Hello! Canada Клодет, сестрата на, също твърди, че духът ѝ е все по този начин мощен на фона на продължаващите здравословни проблеми.

" Тя прави всичко, с цел да се възвърне. Силна жена е. Това е болест, за която знаем толкоз малко. Има конвулсии - и те са невъзможни за управление. Малко можем да създадем, с цел да ѝ помогнем, да облекчим болката ѝ ", не крие сестрата на певицата.

Синдромът на скованата персона е рядко и нелечимо неврологично заболяване, което може да аргументи изтощителни мускулни конвулсии. То визира централната нервна система, по-специално мозъка и гръбначния мозък, а страдащите от него могат да останат инвалиди, приковани към инвалидна количка или на легло, неспособни да работят и да се грижат за себе си.
 Сериозната причина за анулацията на концертите на Селин Дион
Сериозната причина за анулацията на концертите на Селин Дион

Певицата е решена да се върне на сцената

Здравните специалисти прецизират също, че това положение, което има автоимунни характерности, постоянно е съпроводено от изтощителна болежка, хронична тревога и мускулни конвулсии - " толкоз мощни, че могат да разместят ставите и даже да счупят кости ", написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР