За първи път през тази седмица Рафаел Надал изпадна от

...
За първи път през тази седмица Рафаел Надал изпадна от
Коментари Харесай

Матс Виландер: Много съм тъжен за Рафа

За първи път през тази седмица Рафаел Надал изпадна от топ 4 на международния тенис хайлайф. Испанецът към този момент заема петата позиция в международната класация, само че за жалост на многочислените почитатели на Матадора по целия свят, той няма да играе до края на сезона поради остаряла травма в крайници.

Рафа би трябвало да се завърне още веднъж през 2022 година, а голямото си отчаяние от протичащото се изрази някогашният шведски тенисист Матс Виландер. Той съобщи, че е извънредно печален за обстановката, в която се намира Надал и добави, че мощно се надява още веднъж да види испанеца на корта през идващия сезон.

„ Много съм печален за Рафа и това, което се случва с него. Действително, обстановката е много неприятна, само че той е популярен първенец и аз съм сигурен, че ще се завърне по-силен от всеки път. Няма никакво значение, че изпадна от топ 4, всичко това са просто цифри. Феновете по целия свят обожават Надал и чакат с неспокойствие още веднъж да го видят на корта. Вярвам в позитивното развиване на нещата, тъй като има доста още какво да даде на всички “, призна той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР