За първи път Плевен се включва в националната екоинициатива Стара

...
За първи път Плевен се включва в националната екоинициатива Стара
Коментари Харесай

Плевен се включва в националната екоинициатива Стара хартия за нова книга“

За първи път Плевен се включва в националната екоинициатива „ Стара хартия за нова книга “. Организаторите на акцията са обезпечили брошура по желание на всяко дете, което съобщи пет кг хартия за преработване.

Благотворителната акция „ Стара хартия за нова книга “ дебютира в Плевен чака децата  сред 10,00 и 14,00 часа на площад „ Възраждане “ пред постройката на Общината.

Регламентът на акцията гласи, че всяко дете, което благодарение на възрастен, съобщи 5 кг. хартия за преработване, ще получи нова брошура по желание, а всички, които донесат спомагателни 5 кг., ще бъдат възнаградени с новото издание „ Грийн тийн “, оповестено особено за благотворителната идея.

Малките екоактивист могат да завоюват награди и в специфична викторина, която ще ревизира какъв брой знаят за опазването на природата и разделното събиране на отпадъците.

На площада ще бъде показан спектакъла " Цирк " от Театър на приказките - София. Постановката е притежател на премия, връчена от посланика на Холандия в България. Представена е на фестивали за куклено изкуство в Италия, Швейцария, Холандия, Португалия, Франция, Испания.В празничната стратегия ще се включат и плевенски сформира - хорова групировка " Звъника ", вокална група " Арлекино ", детски фолклорен танцов отбор " Нашенчета ", клуб по спортни танци " Дъга ", съвременен балет " Венда ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР