За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия

...
За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия
Коментари Харесай

Тиймбилдинг в ЦСКА- София

За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро даде почивен следобяд на своите футболисти, оповестява формалната страница на клуба.

" След мача с УФА, " алените " организираха доста тежка утринна подготовка, след което треньорът реши да разведри конюнктура и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

Ел Маестро подвигна градуса на настроението на своите изморени състезатели, като даде задача на новите попълнения в отбора да изпеят по една ария. Жребият отреди първи пред своите съотборници да се изправи вратарят Данте Стипица. Изненадващо за всички, Стипица се оказа извънреден актьор и макар неналичието на гласови благоприятни условия обра бурните овациите на своите сътрудници. След него пред тима пяха и Стивън Перейра, Жоржиньо, Борис Секулич, рожденикът Жанио Бикел и завърналите се в отбора Ангел Лясков и Тонислав Йорданов.

Изключително приятната и прочувствена вечер приключи с отборно осъществяване на обичаната ария на всички армейци " Още от дете ", написа в уеб страницата на " алените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР