За първи път от години Музикалният театър посреща публика на

...
За първи път от години Музикалният театър посреща публика на
Коментари Харесай

За първи път от години Музикалният театър посреща публика на 31 декември

За първи път от години Музикалният спектакъл посреща аудитория на 31 декември с зрелище. От 17:00 часа е началото на специфичния новогодишен театър на „ Прилепът ” от Йохан Щраус, билетите за който към този момент са разпродадени. За феновете са готови доста изненади, дарове и шампанско, с цел да се заредят с празнично въодушевление в навечерието на Новата 2020-та година.
По традиция най-популярната и обичана оперета на Йохан Щраус - „ Прилепът ” - се извършва във всички огромни оперни и оперетни театри по света в навечерието на Новата година.
В тази класическа танцувална оперета тематиките за любовта и съпружеската честност са разкрити с доста духовитост и хумор на фона на празничната музика на Щраус. Действието в „ Прилепът ” се развива в Новогодишната нощ, а кулминационната точка на действието е Балът на Принц Орловски, където влиза в деяние шегата с основния воин, наречена „ Отмъщението на Прилепът ”. Забавните премеждия в сюжета са поднесени на фона на прелестните мелодии на валса, полката и кадрила. Комедийният жанр, комбиниран с красивата музика на Краля на валса, изключителните осъществявания на артистите и обилните декори и костюми ще основат нужното празнично чувство за феновете в навечерието на Новата година.
Режисьор на „ Прилепът ” е Марияна Арсенова, която е и шеф на Музикалния спектакъл. Диригент-постановчик – Юли Дамянов, сценограф – Иван Савов, художник на костюмите – Яна Дворецка, хореограф – Йоана Стоянова. Участват солистите, хорът, балетът и оркестърът на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР