За първи път от четири година Бионсе имаше изява на

...
За първи път от четири година Бионсе имаше изява на
Коментари Харесай

Бионсе изнесе скандален концерт в Дубай


За първи път от четири година Бионсе имаше изява онлайн. Тя пя за откриването на най-луксозния хотел в света Atlantis Royal Luxury Resort в Дубай, като сервира шоу, което е почтено за реализатор от нейния сан.

По време на концерта се появи и 11-годишната й щерка, с която пяха дружно. Интересен факт е, че по време на изпълненията бе неразрешено да се снима, а Бионсе е получила колосалните 24 милиона $ за присъединяване си, а общата сума, която са дали уредниците - хонорара на звездата и всички разноски, свързани с условията и желанията си, както и престоя в хотела, е 35 милиона. 

 

 

Нещото, което изпълнителката не е очаквала най-вероятно, са отрицателните мнения, които заляха мрежата. 

От години Бионсе гради кариерата си въз основата на своите корени. Тя вплита в текстовете, музиката и видеата си детайли от африканската просвета, като трансформира външния си тип и постоянно може да бъде забелязана с естествената си къдрава коса - нещо, което преди години беше огромна необичайност. През 2018 година Бионсе показа, че откакто е направила изследване за произхода си е открила, че идва от " жанр на плебеи "  и стартира да води дейна акция в поддръжка на Black Lives Matter.

Именно по тази причина решението й да пее в Дубай на откриването на хотел, който е издигнат от " модерните плебеи ", провокира вълна от отрицателни мнения. В Twitter хората се афишират срещу решението на изпълнителката.




 


Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР