„За първи път от 30 години насам Враца ще има

...
„За първи път от 30 години насам Враца ще има
Коментари Харесай

Калин Каменов в кв. „Дъбника”: За първи път от 30 години насам Враца ще има изцяло нов градски транспорт

„ За първи път от 30 години насам Враца ще има напълно нов градски превоз. Община Враца подписа с Министерството на околната среда и водите контракта по Оперативна програма „ Околна среда” за близо 26 млн. лева за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса”, заяви претендентът на ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов на среща с поданици на ж.к. „ Дъбника”.

Това е втората фаза от плана за изцяло възобновяване на градския превоз на града, като към този момент са закупени 14 нови рейса. Четири от тях са към този момент в града и са регистрирани, чака се да бъдат пуснати в придвижване в скоро време.

На срещата бяха разисквани и други от проблемите на града. Калин Каменов напомни, че сега Община Враца построява още веднъж подслон за бездомни кучета, който ще реши значително казуса в града.

„ Над 50 км. са новоасфалтираните улици във Враца за последните 4 години. Разбира се, има още доста работа “, добави Каменов и подчертава върху нуждата да бъдат ориентирани средства и старания за тротоарната мрежа в града, което е една от главните задания за идващия му управнически мандат. „ Ако през последните 4 години сме ви убедили, че можем да вършим работа, подкрепете ни на изборите, с цел да продължим “, приключи Калин Каменов.
На срещата участваха и претендентите за общински съветници от ГЕРБ Христо Илиев, Цветомир Митков и Снежанка Каменова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР