"За първи път НСО работи с такова събитие тип отвличане

...
"За първи път НСО работи с такова събитие тип отвличане
Коментари Харесай

Шефът на НСО разясни напечената ситуация с медсестрите СНИМКИ

"За първи път НСО работи с такова събитие вид похищение или терористичен акт. Помолих за подпомагане органите на Министерство на вътрешните работи, само че останахме сами ".

Това съобщи шефът на НСО ген. Красимир Станчев след разрешаване на обстановката с окупирания от медсестрите някогашен Партиен дом.

На мястото е имало психолози от НСО, само че настояването било Министерство на вътрешните работи да прати по-качествени, обясни той.

Сградата на Народното събрание е била окупирана от 5 дами и 5 мъже, те си носели и храна, описа генералът. Спряхме тока на постройката като тактическа мярка, добави ген. Станчев.

Почти 12 часа опитвахме да разгадаем обстановката. След това седяхме и си говорехме с тях, единственото ми искане бе да не се качват по прозорците, добави той.

Раната на здравната сестра е одраскване, получи се инцидентно, сподели още ген. Станчев. Мога да ги помоля в този момент да излязат или да ги предам на полицията. Ще има някакъв толеранс към медсестрите, само че това би трябвало да завърши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР