За първи път "Хийтроу" изгуби короната си като най-голямото летище

...
За първи път "Хийтроу" изгуби короната си като най-голямото летище
Коментари Харесай

"Хийтроу" е детронирано! Ето го най-голямото летище в Европа СНИМКИ

За първи път "Хийтроу " изгуби короната си като най-голямото летище в Европа. На първо място към този момент е парижкото летище "Шарл дьо Гол ", оповестиха от лондонското летище, представено от "Гардиън ", написа Стандарт нюз.

Повече пасажери са минали през френското летище спрямо "Хийтроу ". Британското летище остро подлага на критика държавното управление за "бавния прогрес " във връзка с режима за тестване на пасажерите за ковид.



Авиационната промишленост се е съсредоточила върху бързото тестване като най-хубавата вяра за възобновление на тежко засегнатия бранш до основаването на ефикасна ваксина.



Миналата седмица "Хийтроу " отвори първата си зона за бързо тестване на пасажери от Лондон за Хонконг, само че неналичието на надеждни станции за тестване на пасажери от всички краища на планетата значи, че доста пасажери са застрашени от карантина при идването си във Англия или други страни.



Към края на септември Париж е приел 19,27 милиона пасажери, а "Хийтроу " - 18,97 милиона. Летище "Схипхол " в Амстердам е приело 17,6 милиона пасажери, а това във Франкфурт - 16,16 милиона, съгласно данни, предоставени от английското летище.



Вследствие спадът на пътникопотока летището в английската столица е изгубило 1,5 милиарда английски лири към края на септември, а приходите през третата четвърт на годината са паднали със 72% по отношение на 2019 година



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР