За първи път на Коледа в дома на покойната Стоянка

...
За първи път на Коледа в дома на покойната Стоянка
Коментари Харесай

Муки през сълзи сподели защо Стоянка Мутафова е починала точно на Никулден ВИДЕО

За първи път на Коледа в дома на починалата Стоянка Мутафова не е имало елха. БЛИЦ напомня, че огромната актриса умря точно на Никулден, а на Коледа се паднаха 20 дни от гибелта й.

"Скръбта не се отсрочва. В началото си в потрес. Занимаваш се с погребения, панахиди и други. Но откакто останеш самичък и с мисълта за индивида, който ти е дал цялостен един живот, ти става доста тъжно ", това показа дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева - Муки.

"На Коледа бяха в Богдана Карадочева. За първи път от 20 години бяха без Стояна. Сещам се по какъв начин ми споделяше "Майче, майче, единствено двете сме си ".

Може да съм луда, само че чувствам наличието й към мен. Същото усещаме има и Евгени Боянов, който бе от самото начало с нас. Все още се разсънвам вечер да и давам медикаментите. Ставам, само че нея към този момент я няма ", съобщи Муки.


"Тука на тая фотография тя ми е толкоз сладка. Като някакво дете е. А е на 91 години ", споделя през сълзи Муки, която споделя, че всичко, обвързвано с починалата й майка й е скъпо.


"Тя не искаше да си отиде. Само и единствено да не ме остави. Последните й думи, които сподели в болничното заведение бяха "Обичам те! ". Реши и го извърши! Казваше, че желае Нейчо да си я прибере и ето - отиде си на Никулден .

Ние с нея бяхме доста свързани. Изкарахме един живот дружно. Много се карахме, само че и доста се обичахме. Не можехме дружно, само че не можехме и настрана. Аз не мога да я не помни. Със сигурност доста я интересува по какъв начин ще я запомня. Последните месеци все ми споделяше "Муки, доста ще ти липсвам, Да знаеш! "... и е по този начин.

"Тя не искаше да се трансформира в една бабичка, която да мъкнат, която да има потребност от помощ за всичко. Не искаше да бъде като елементарните възрастни хора. Още щом научи, че няма да може да се върне на сцена сподели, че желае да си отиде. И по този начин и направи ", споделя още щерка й.

"Имам доста сладко малко кученце-бебе, практикувам него. Вярвам също, че в случай че по някакъв метод вярванията съществуват, тя ще откри метод да озари пътя ми ", прибавя тя.

Целия диалог гледайте във видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР