За първи път на живо младите хора се срещнали само

...
За първи път на живо младите хора се срещнали само
Коментари Харесай

Изтръпнахме От Ужас! Откачен Тип Закла 17-Годишната Бианка!

За първи път онлайн младежите се срещнали единствено преди няколко месеца и по-късно всичко почнало да се случва от единствено себе си.

Младежът твърди, че момичето била негова интимна другарка. Семейството на Бианка твърди, че връзките им били на 100% другарски и платонични, написа Metro. Една вечер 17-годишното момиче отишло на концерт с различен неин другар, откъдето качила фотография с него в чат стая, където бил и Брандън.

Младежът доста се ядосал, сграбчил нож и отишъл в дома на Бианка. Той преряза гърлото й и постави фотография на тялото й в чата, пишейки, че " нещастните геймъри " ще търсят някой различен, който да обожават. И на ужасната фотография в Instagram написал:

" Съжалявам, Бианка. "

След това Брандън се опитал да се самоубие. Шокираните участници в чата незабавно се обадили на полицията и лекарите, които съумели да спасят младежа, само че за 17-годишния Бианка било прекомерно късно - момичето умряло. Снимка на тялото й се разпространяваше по обществените мрежи по-зле от горски пожар. Администрацията на Instagram и Фейсбук непрекъснато я премахваха и блокираха потребителите, само че до момента с незначителен триумф, написа Блиц.

" Представете си по какъв начин към момента чакате вашето момиче да се прибере вкъщи довечера, а по-късно да видите тези ужасни фотоси в обществените мрежи. Най-добрият метод да почетете паметта на Бианка е да си спомните какво хубаво момиче беше ", споделя майката на умрялата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР