За първи път на българския пазар и ексклузивно в winbet.bg,

...
За първи път на българския пазар и ексклузивно в winbet.bg,
Коментари Харесай

За първи път в България - Ранно изплащане за брой голове до 33 минута на мача

За първи път на българския пазар и извънредно в winbet.bg, промоцията до 33-ата минута на мача е към този момент дейна.

Благодарение на тази промоция, залозите на футболните почитатели, създали предугаждане на пазар " над 2.5 гола ", ще се затварят автоматизирано при два маркирани гола до 33-ата минута на срещата. Това е извънредно преимущество за тях, защото им дава спомагателен инструмент в търсенето на сполучлива развръзка.

Ранно погашение за брой голове на
winbet.bg

Промоцията Ранно погашение за брой голове е към този момент дейна за най-силните футболни шампионати и шампионати на Стария континент, измежду които Висша лига на Англия, Шампионска лига, Ла Лига на Испания, Серия А на Италия и даже българската Първа лига.

Как работи тази спортна нова функционалност?

Ако потребителят е направил
залог " над 2.5 гола " за избран мач, по хипотеза той се нуждае от най-малко три попадения в срещата, с цел да реализира сполучлив залог. Това е добре известно на всички почитатели на спортните залози.

Тук обаче WINBET още веднъж внася значима иновация на българския пазар. Сега, в случай че до 33-ата минута на дуела бъдат маркирани два гола, без значение в коя врата, то залогът автоматизирано ще се затвори и ще бъде маркиран като печеливш, без да има потребност от трето попадение и без значение от крайния резултата в мача.

Често се стига до обстановки, в които играчът е направил
залог " над 2.5 гола ", само че мачът завършва с две маркирани попадения и той губи залога си. Сега даже при два маркирани гола може да се реализира триумф, стига те да са вкарани до избрана минута на срещата.

Функцията Ранно погашение за брой голове на WINBET е понастоящем дейна за следните футболни шампионати и шампионати, срещите от които могат да се играят на уеб страницата на оператора:

• България - Първа Лига
• Шампионска Лига
• Лига Европа
• Лига на Конференциите
• Англия - Висша Лига
• Германия - Бундеслига
• Испания - Ла Лига
• Италия - Серия А
• Франция - Лига 1

Пример за изпълнени условия на Ранно погашение за брой голове

Ако един против различен са се изправили тимовете на Ливърпул и Манчестър Юнайтед, да вземем за пример, а двата тима си разменят по едно попадение в първите 25 минути, то потребителят, направил
залог " над 2.5 гола ", автоматизирано печели, без да има потребност да чака и трети прецизен удар в срещата.

Тук би трябвало да бъде посочено, че съгласно изискванията на оператора, тази промоция не е дейна при
залози вид " На живо " и за пазари с 0% Марж.

Остава дейна и промоцията Ранно погашение за разлика от два гола

Новата промоция за Ранно погашение на WINBET не трябва да се бърка със остарялата такава, дейна за спортове като футбол и баскетбол.

Тук можем да напомним, че промоцията Ранно погашение за преднина от два гола (или за избран брой точки при баскетбола) работи по малко по-различен метод. При нея залогът на потребителя автоматизирано се маркира като печеливш сега, в който подкрепеният от него тим поведе с два гола разлика.

Всички останали промоции и потребни принадлежности за спортни могат да бъдат прегледани в раздел " " на българския игрален уебсайт.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР